neděle 29. prosince 2013

Stojánek na kosmetiku

Dnes jsem si pořídila nový stojánek na kosmetiku. Je z Tchiba a stál 179 Kč (resp. již byl ve slevě, plná cena byla kolem 280 Kč).


Stojánek je plastový, bytelný.

Vzadu má přihrádky na štětce, tužky, řasenky atd. Přihrádky jsou různě hluboké, takže se tam vejdou jak delší věci (štětce), které zbytečně nevyčuhují, tak menší (třeba báze pod oční stíny Dermacol), které zase zbytečně nezapadávají a není třeba je složitě lovit. 


Dále má 3 nádobky na ostatní věci. Vejde se tam i paletka očních stínů.

Nádobky se odendavají, nejsou vyšoupávací.


 Já jsem si do stojánku dala nejpoužívanější věci a bohatě mi vystačí. Ostatní věci, které moc nepoužívám nebo které mám třeba na léto kvůli tmavšímu odstínu, mám uložené jinde. 


Jsem ráda, že jsem tento stojánek objevila. Sháněla jsem šuplíčky v KIKu, které jsem viděla u ostatních blogerek, ale u nás je již neměli. Na tento stojánek jsem narazila náhodou a hned ho ulovila :) Jsem s jeho velikostí a uspořádáním velmi spokojená.



4 komentáře:

  1. U mě je nejhorší, že nemám kam dávat ty stojánky na kosmetiku :-D. Takže na tipy, jak ukládat kosmetiku se ráda podívám, ale bohužel je neuplatním v praxi, protože ty krabičky, kam tu kosmetiku uložím nemám pak kam dát :-D! Ale pokud bych měla nějaký stoleček, u kterého se líčím (já se líčím v koupelně nad umyvadlem), tak je tohle úplně super!

    OdpovědětVymazat
  2. to je sikovne!


    Pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Stojánek je opravdu super, také jsem si ho pořídila a vůbec nelituju.

    OdpovědětVymazat
  4. prosím...poraďte mi holky kde bych sehnala tak úžasný stojánek za ještě úžasnější cenu!!!díííky!!!

    OdpovědětVymazat