pátek 24. února 2012

Recenze: čistící gel Neutrogena visibly clear pink grepfruit

Neutrogenu mám celkem ráda a tak jsem se rozhodla zkusit i jejich (relativně) novinku z grepové řady. Váhala jsem, zda vybrat peeling nebo čistící gel, ale protože peeling mám oblíbený od Alverde, který používám už sto let a zařekla jsem si, že nikdy jiný už nechci, tak jsem vzala čistící gel. 





Zaujalo mě balení s pumpičkou, zdá se mi praktické. 

Tím ale asi výhody končí. Čistící gel je průměrný. 

Vůně je nepříjmeně chemická. Vlastně tak voní většina grepových přípravků, prostě taková divná umělotina, která vám už pak začne být protivná a pořád vám v lahvičce zbývá hodně výrobku, tak už se těšíte, až se ho konečně zbavíte. Hodně rychle se "očuchá", takže po pár použití už jí nemůžete ani cítit. 

Pokud jste některá měla tenhle sprcháč od Baley, tak voní stejně. Takže pokud se vám líbil, tak vám bude vonět i Neutrogena. 

zdroj: www.yopi.de
Zdá se mi, že i ten převoněný gel celkem dráždí kůži, takže to nebude nic pro ženy s citlivou kůží. Já mám navíc zvyk si s čistícími gely mýt i oči (jo, nemělo by se to, ale dělám to tak se všemi) a dráždil dost. 

Mám smíšenou pleť. Gel trochu vysušoval, určitě to chtělo dát hned potom krém. Takže pro suchou pleť nedoporučuju. 

Čištění pleti bylo v pořádku, tak nějak rozdíly mezi jednotlivými gely nepozoruju a řekla, bych, že čistí všechny tak nějak podobně.

Suma sumárum jsem ráda, že jsem gel konečně dopotřebovala. A znovu už kupovat nebudu, takže nedoporučuju.

Vůně je čistě subjektivní, já mám raději mýdlové nebo lékárenské vůně (mám z toho takový zdravější pocit než z přeparfémovaných výrobků). Pokud jste milovníkem umělých chemických grepových vůní, budete nadšená, přesto bych gel doporučila jen na mastnější pleť a ne příliš citlivou. 

8 komentářů:

  1. S tím čištěním očí gelem... dělávám to taky... i když je na tom napsané, že to na oči není. A pak strašně nadávám, když to třeba náhodou štípe :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám na něj stejná názor jako ty. Je nepříjemně chemický a vysušuje i smíšenou pleť. Taky už ho znovu nechci.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to snad jeden z mala vyrobku od Neutrogeny, ktery mi nesedl. Souhlasim s tou chemickou vuni, tu bych ale i prekousla..jenze dost drazdi pokozku a to bych rekla, ze ji nemam prakticky vubec citlivou a taky extremne vysusuje moji smisenou plet.. Jsem z nej zklamana:( Ale mam i ten peeling z grepove rady a ten mi napeosto vyhovuje, stejne tak jako ten cistixi krem 2v1 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten 2v1 jsem měla také ráda, jeden čas jsem ho používala pořád... obecně mám Neutrogenu docela ráda, ale tenhle grepový gel mě zklamal.

      Vymazat
  4. Zvláštní, mě dráždí kde co, teď v zimě můžu používat jen 2 čistící gely, pokud nechci mít pleť červenou a vysušenou a tohle je jeden z nich :-) A vůně je mi příjemná a to grepy nesnáším, nejím a ani nepiju nic s jejich příchutí.

    OdpovědětVymazat
  5. Mam peeling z ruzove rady a jeste emulzi. Neutrogenu miluju, ale tohle me zklamalo ... Peeling vysusuje a emulze je divne mastna i po oplachnuti vodou, nechava ulepeny pocit.

    OdpovědětVymazat
  6. pro mě je to zase ten nejlepší čistící gel :D

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud si koupite cistici prostredek na plet a nemate plet, ze by se vam vylozene delalo akne,mastila se vam hodne plet,tak se nesmite divit,ze ji mate po peelingu atd. suchou.Hlavne nejdulezitejsi je pouzivat krem, kdyz uz mate naky peelingy atd. Ja mam smisenou plet a hydratacni krem je to nejdulezitejsi, bez kremu vam nezvladne nic dokonale vycistit plet a jeste vam nechat pokozku skvele hydratovanou

    OdpovědětVymazat