pondělí 19. prosince 2011

Recenze: Subrína šampón a kondicionér na barvené vlasy

Subrína je značka, která se prodává u kadeřníků, v kadeřnických potřebách a na internetu. Patří mezi levnější značky, šampóny a kondicionéry je pohybují kolem 100 Kč. Já mám od nich šampón a kondicionér na barvené vlasy, kupovala jsem na http://www.vlasy-kosmetika.cz/


S přípravky jsem spokojená. Dobře myjí vlasy, vlasy jsou potom nadýchané a dobře se češou. Vlasy mám melírované, takže hodně suché a krepaté. Když používám moc regenerační přípravky, tak po umytí sice vypadají vlasy pěkně, ale pak docela plihnou a musím je častěji mýt. A tak občas sáhnu po přípravcích na barvené vlasy. Nejsou sice tolik hydratační, ale zase mi po nich neplihnou vlasy. Tuhle Subrínu mohu doporučit i pro holky, co mají jemnější vlasy - nezjemňuje je a ani je nezatěžuje. Pro suché vlasy se podle mě hodí také, nelze sice od ní čekat extra hydrataci, ale občas na prostřídání od těch těžkých regeneračních přípravků se hodí. Hlavně člověk nemusí mýt tak často vlasy. 

Šampón dobře pění a myje. Kondicionér je docela hutný, připomíná mi nějakou pastu. Když jsem ho používala poprvé, tak jsem se lekla, že po něm budu mít vlasy jak ulízanec. Ale asi žádná logika mezi hutností kondicionéru a výsledným efektem neplatí, protože vlasy nezatěžuje. A je i příjemné, že ho nemusím spotřebovávat hodně, takže i docela vydrží (třeba kondicionér Black je hodně tekutý, paradoxně ale více hydratační a musím použít ho více, abych měla pocit, že to něco dělá, tak ho hodně plácám - více v recenzi zde). Takže asi vážně mezi konzistencí žádná logika nebude. 

Malé mínus dávám za vůni. Měly by v tom být cítit mandle. No nevím, možná s trochou fantazie v tom nějakou chemickou mandlovou vůni cítit lze. Ale jinak mi moc nevoní. Není to ale zase žádný puch, co by se nedal vydržet. Takže vůně je takový průměr. 

Suma sumárum je to ale dobrá řada, cenově příjemná a já mohu doporučit. 

Přináším ještě složení. Já ho neřeším, ale pokud vám to něco řekne, tak tady ho máte. Není moc čitelné, pokud budete chtít opsat, tak klidně napište. 




1 komentář: