neděle 6. ledna 2013

Lip smackers

Pro milovníky Lip smackerů mám dobrou zprávu, pár druhů se dá sehnat v Intersparu. Sice nemají můj nejoblíbenější Cotton Candy, ale i tak jsem nějaké ukořistila. Konkrétně měli jahodový, jahodou Fantu, klasickou Fantu, Coca-colu a Sprite. 

Já vzala 2 - jahodový a jahodovou Fantu.


Ani jeden nebarví, pouze dodá rtům hezký lesk.




Obecně Lip smackery nebarví, alespoň ty, co jsem zatím vyzkoušela a když barví, tak jen lehoulince tónují, ale nikdy to není žádná divočina, ale pouze rty vypadají hezky leskle a zdravě. Proto je mám ráda. A hlavně ty jejich vůně a příchutě...nevíte, které zkoušet dříve. Sice vím, že jsou i lepší balzámy na rty, ale nikdy těm jejich barevným veselým obalům a zajímavým názvům nemohu odolat. 

Na velmi suché, loupající se nebo popraskané rty určitě nestačí. Řekla bych, že patří mezi lepší průměr v balzámech, ale jsou i lepší. Mně ale jako běžná každodenní mazátka bohatě stačí a mám je ráda.

Závěrem bych ještě dodala, že balzámy se musí "trochu rozjet", takže pokud vám po prvním nanesení nepřijdou nic moc, dejte jim ještě šanci. Po 3-5 použití budou lepší :-)

No, nejsou roztomilí?

zdroj
zdroj




17 komentářů:

  1. Mívala jsem Fantu a Sprite, ale nijak zvlášť mě neoslovily, takže jsem je poslala dál (a to nejsem na mazadla nijak náročná, vystačím si s Labellem :). Ale roztomilé ty obaly opravdu jsou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám pocit, že v obchodě Kappahl (v Brně v Olympii, ale určitě budou i v jiných) mají u pokladny větší výběr a dokonce i takové ty balení v plastu.

    OdpovědětVymazat
  3. Dneska jsem taky byla ve sparu a taky jsem je tam zahlídla..asi dvakrát jsem se tam vracela, jestli vzít nebo ne.. :D Nakonec jsem nevzala, protože mám balzámů hrozně mooc :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem je nikde nepotkala, ale vypadají hezky. Až budu ve Sparu, tak se po nich podívám (pokud zase nezapomenu) :D
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já už jsem se byla podívat a neviděla je :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je u nás taky hledala, neměli je u balzámů, ale snad někde u stojanu, kde měli i žiletky a tak... takže to chce pečlivě projít drogérii a hledat i tam, kde by to člověk nečekal :)

      Vymazat
  6. Tak tomu říkám pořádný výběr :-) Ale ještě jsem se s nimi nesetkala.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Po těch toužím už jakou dobu!:) a jsou nejvíc roztomilý!:)

    OdpovědětVymazat
  8. u nas nie je ani Interspar :(
    Inak ak máš rada telové oleje tu je tip na jeden vážne super: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/bio-makadamiovy-olej.html

    OdpovědětVymazat
  9. Nejvíc roztomiloučký! :D Už si taky musím alespoň jeden pořídit :).

    OdpovědětVymazat
  10. Musím se po nich podívat, vůbec nikde jsem je u nás nezahlédla!!

    OdpovědětVymazat
  11. Chci je všechny!!!! Jesou má závislost!!! =)))

    OdpovědětVymazat
  12. Miluju tyhle "nápojové" balzámky

    Zvu tě k sobě na jarní giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. Milujem ich konkrétne tieto som ešte nikdy nemala :)
    Super článok

    OdpovědětVymazat
  14. Prodávají také v Nanu Nana.. jeden jsem koupila (MezzoMix) určo znáte toto pití z Rakouska či Neměcka, a mám ho už skoro rok :) nejlepší balzám co mám :)

    OdpovědětVymazat