neděle 29. července 2012

Recenze: Stíny Loreal color infaillible

Jako lehce ovlivnitelná blogerka jsem vyrazila do drogérie pro tolik opěvované stíny Loreal color infaillible. Z každého blogu na mě vyskakovaly pochvalné příspěvky a v drogérii na mě stíny volaly: Kup si nás, to jsme my, ty dobré stíny! :) 
Jenže jak už to tak bývá, kdykoliv všichni opěvují určitý výrobek do nebes, já z něj tolik unesená nejsem. Nevím, zda mám moc velká očekávání nebo zda výrobek hodnotí někdo, kdo je skromnější a nebo tolik porovnání nemá....každopádně i tentokrát mě stíny moc neuchvátily. 



Stíny patří v drogérii k těm dražším - stojí kolem 2 stovek. Za tu cenu bych čekala minimálně to, že budou držet jak přibité. Nicméně výdrž bez báze je průměrná - po několika hodinách se slívají do rýh. Pigmentace pěkná, nanášení průměrné, konzistence také průměrná... vlastně se ptám, za co mám dát ty 2 stovky, když stejné (= průměrné) stíny seženu i levněji? 


Balení je veliké, klasický fígl firem, kdy kolem produktu dají průhledné plochy, aby obsah vypadal větší, ale samotných stínů tam tolik není. Ale design se mi líbí, to zase ano...jen mi to přijde vtipné, kolik je obal a kolik je samotný obsah stínů.


Loreal color infaillible odstín 002
Neříkám, že jsou stíny špatné, to ne, zdají se mi docela fajn. Ale vzhledem k ceně na nich nevidím nic navíc oproti levnějším kamarádům. Napadají mě minimálně 2 alternativy:

- Dermacol pěnové stíny moon touch (také třpytivé, solidní pigmentace, bez báze průměrná výdrž, levnější)
- Astor paletka (také třpytivé, více pigmentované než Loreal, lépe držící než Loreal, levnější).


Astor artist eye shadow palette - odstín 110 Sahara gold
 Kdyby Loreal stál stovku nebo to byla značka Essence, řeknu si, fajn, normální stíny. Ale vzhledem k ceně a značce jsem od nich čekala více (hlavně dokonalou výdrž a neslévání do čárek) a mě osobně v ničem zázračné nepřijdou a v drogériích se dají lehce nahradit jinými a levnějšími. Netvrdím, že je to nějaký propadák, to vůbec ne...ale pro mě jsou to průměrné, ničím výjimečné stíny, které za tu cenu asi nestojí, když jsou i levnější a stejné kvality. 


Mám zálusk i na Color tattoo od Maybelline, jen se bojím, že budu stejně zklamaná. Zase spousta ohlasů a zase moje velká očekávání. No, uvidíme...




3 komentáře:

  1. patřím mezi jejich příznivce a musím říct, že za 150korun jsem s nimi velice spokojená a fakt mi dobře drží i bez báze. a to většina jiných drogerkových stínů neumí. plus jsem většinou zklamaná slabou pigmentací nebo nezajímavými odstíny.a myslím, že srovnání mám i s dražšími značkami a fakt mě mile překvapily...ale prostě sto lidí, sto chutí a nemůže se všechno zavděčit všem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky patřím mezi jejich zastánce :-)
    mají úžasnou konzistenci a na mých víčkách drží jak přibyté. Naopak mě mrzí, kolik stojí, protože jinak bych si koupila všechny odstíny, které mají.
    Škoda, že tobě nevyhovují

    OdpovědětVymazat
  3. Musim suhlasit s recenziou. Mam tri odtiene, jeden ako mas Ty. Davam pod ne bazu ArtDeco, ale aj tak sa po par hodinach zidu vo viecku, hlavne vo vnutornom kutiku, co ma dost stve. Je vsak pravda, ze su mastnejsie. Ked to vsak porovnam s Dermacolom Moon Touch, tak tie vydrzia ovela dlhsie a problem so zlievanim tam nie je. Je to veda :D

    OdpovědětVymazat