čtvrtek 19. července 2012

Recenze: Dove invisible dry - kulička vs. tuhý deodorant

Dove kosmetika patří mezi mojí oblíbenou. Hlavně pro svojí příjemnou krémovou vůni a hydratační přísady. V dnešní recenzi přináším srovnání jejich deodorantů invisible dry - ve formě kuličky a tuhého deodorantu. 



S kuličkou jsem moc spokojená, protože je příjemná, jemná, vůně se netluče s parfémem a nezanechává skvrny na oblečení. Účinnost není nejvyšší, ale na běžné pocení vystačí. Kupuju jí opakovaně a jsem s ní spokojená. Protože se ale přes léto přeci jen potím více, chtěla jsem zkusit i tuhý deodorant ze stejné řady. Je určitě účinnější, příjemný, krémový, jemný a mýdlově voňavý. ALE... invisible opravdu není a zanechává skvrny na oblečení. I když ho nechám pořádně zaschnout, tak trochu barví (jde to pak sice vyprat, ale mě to vážně štve). 

Přestože jsou oba deodoranty ze stejné řady, která by neměla barvit oblečení, tak kulička nebarví - tu doporučuju, tuhý deodorant barví - nedoporučuju. Moc to nechápu, ale je to tak. Z tuhého deodorantu jsem zklamaná, byl by jinak super, ale to barvení mě štve :( Tak zůstanu dále u kuličky, jejíž účinnost je nižší, ale jinak mi vůní a nebarvením vyhovuje.

15 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Já zatím měla sprej bílo-modrý z té řady Original a taky nebarvil. Ani jsem nevěděla, že dělají sprej i tady u Invisible dry...mrknu po něm :)

      Vymazat
  2. ja mam ovela radsej tuhe dezodoranty. gulicka mi pride nehygienicka, nakolko cast ktora sa ti dotkne koze sa potom vyplachne dezodorantom vo vnutri. pouzivam presne tieto tuhe Dove dezodoranty - su najlepsie. nejake farbenie som nespozorovala. na ciste, oholene a prave umyte podpazusie natriem pohybom hore-dole-hore a hotovo. nic nefarbi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, tak je možné, že ho dávám moc, jezdím s ním asi více... ještě to zkusím tak, jak píšeš. S tou hygienou máš pravdu - ale zase si ho dávám po ranní sprše na čisté podpaží, tak myslím, že se tam nemá co za špínu dostat. Ale asi to není nejlepší, vím.

      Vymazat
  3. Čo sa týka dezodorantov, Dove je jednoznačne môj favorit. Používam Dove Original, ktorého vôňa je skutočne úžasná. No mám práveže ten tuhý a tiež mi trošku vadí to farbenie. Určite nabudúce kúpim radšej guličku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. já mám radši sprejáče :D u té kuličky se mi nikdy nechce čekat než zaschne :D

    OdpovědětVymazat
  5. Muzu se zeptat, jestli je v kulicce alkohol? Z toho duvodu moc kulicky nepouzivam...

    OdpovědětVymazat
  6. Dove nemám ráda právě kvůli té krémové vůni. Mam radši třeba sladší vůně :). Nicméně ten tuhý jsem jednou zkoušela a taky mi barvil, hlavně pro černý tričko je to noční můra :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám různý období, někdy miluju slaďárny, ale teď zrovna jsem všeho tak nějak převoněná, že mi ty mýdlové vůně přijdou takové neutrální. A černý trička a barvící deodorant je fakt otřesná kombinace.

      Vymazat
  7. Koukám, že z infa jsme na tom velmi podobně, běžně dostupná kosmetika a za málo peněz poklady :D. Jinak jako deodorant teď používám kuličku od Nivey invisible for black and white. Ani ji nenechávám moc zaschnout a skvrny zatím žádné :).

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám nejraději spray, kuličky naopak nemám ráda vůbec. V současné době používám Beleu a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Právě jsem spotřebovala tuhý deodorant z této řady a mně na oblečení skvrny nezanechával. Měla jsem trošku jiný obal, ale také se jednalo o Dove Invisible Dry (proto jsem odstranila předchozí komentář). Nicméně teď zkouším Niveu, tak uvidíme, jak dopadne ta. Po odzkoušení napíši na ni recenzi.

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat