úterý 31. července 2012

Fotogalerie: Make-upy pro bledulky

Rozhodla jsem se zavést na blogu novou rubriku Fotogalerie. Chtěla bych sem jednou za čas dávat fotky odstínů - make-upů, stínů, laků na nehty.... Bude to takový přehled toho co mám aktuálně doma a co by někomu mohlo pomoci s výběrem. 

Jako první začnu s make-upy pro světlou pleť.



Pořadí zleva:
1. Aknecolor - odstín light
2. Dermacol Pure gold - odstín 1
3. Dermacol matt control - odstín 1 pale
4. Dermacol make-up cover - odstín 208
5. Loreal matte morphose - odstín 115 golden ivory (ivoire dore) - po rozetření zesvětlá, zde to trochu klame
6. Max factor pan stick - odstín 12 true beige
7. Maybelline Affinitone korektor - odstín 02 natural
8. Dermacol krajkový pudr - odstín 03

 Po nanesení:

 Po rozetření:


Co na to říkáte? Myslíte, že má taková rubrika smysl? A taky máte při focení kosmetiky všechno zapatlané - ruce, foťák, podlahu? :))

17 komentářů:

  1. Určitě má smysl :) Zaujal mě ten od Dermacolu, matt control. Vypadá tak svěže, takže určitě popřemýšlím o koupi, protože nějaký make-up sháním. Dost mě přitahují ty pěnové make-upy, jaké máš na ně názor? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Monii, děkuju za komentář :) Já mám pěnové make-upy hodně ráda. Záleží, jakou máš pleť, protože na sušší dělají šupinky. Na mastnou jsou ale velmi dobré, hezky drží a matují. Pokud by tě zajímalo srovnání Maybelline a Lorealu, tak jsem o něm psala zde - http://tipy-pro-krasu.blogspot.cz/2011/10/recenze-maybelline-dream-matte-mousse-x.html

      Jinak má teď Rossman akci na ten Maybelline dream matte mousse, že stojí 199 Kč, což je velmi pěkná cena.

      Na Dermacol matt control chystám recenzi, takže pokud vydržíš, tak tu v blízké době bude :)

      Vymazat
  2. Je to určitě dobrý nápad. Hlavně je fajn vidět, které makeupy jsou dobré pro bledule jako jsem já. Mám totiž často problém, že i nejsvětlejší odstín je příliš tmavý, takže díky za inspiraci;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten krajkovej pudr byl výborná investice, stejně jako všechny věci od Dermacolu, co vlastním. Celkově mám tuhle značku ráda)) a jinak moc ráda sleduju tvůj blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pudr mám taky moc ráda, je bezva a ta vůůůůně :)

      Vymazat
  4. ten matt contarol je hrozně oranžový...
    Kryje dobře ten pure gold? Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matt control má vážně divnou barvu, na světlé make-upy atypickou, na pleti se rozetře, ale je to zvláštní odstín. Pure gold kryje velmi dobře - více zde: http://tipy-pro-krasu.blogspot.cz/2012/06/recenze-dermacol-pure-gold-vs-24-hour.html

      Vymazat
  5. skvelý nápad :) ja som nad niečim ako je toto premýšľala no hľadala som dostatok vecí, takých podobných ktoré by sa dali porovnať :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle rubrika je skvělá, určitě pokračuj! Mohla bych tě poprosit, neudělala bys recenzi na ten Matt Control make-up od Dermacolu? Pořád váhám jestli koupit nebo ne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jí v plánu, zatím jen stručně můžu říct, že mi zdá lepší pure gold (http://tipy-pro-krasu.blogspot.cz/2012/06/recenze-dermacol-pure-gold-vs-24-hour.html), je více krycí, pleť po něm vypadá lépe... ten Matt moc nekryje, je lehčí, takže je pro někoho, kdo má dobrou pleť a sem tam pupínek...výdrž průměrná, je nutné během dne používat matující papírky a pudr...osobně se mi zdá docela fajn, ale více mi sedí pure gold.

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď, takže myslíš spíš ten Pure Gold, že je lepší? I třeba pro smíšenou/sušší pleť? :)

      Vymazat
    3. Záleží, co potřebuješ, jestli spíš lehké máznutí nebo něco více krycího. Ten Pure gold je více krycí. Já mám pleť spíše mastnější, ale Petra z Lovelyhair ho chválila také a má pleť sušší...vím, že si ho chválila i Lou z Getthelouk...takže obecně jsou holky spokojené, tak myslím, že by ti také mohl sedět. Mě se zdá lepší než ten Matt control.

      Vymazat
    4. No já zase nějaké velké krytí nepotřebuju, ale bojím se, že by mě ten Matt Control vysušoval a ve finále bych se leskla ještě víc. Ten Pure Gold podle popisu vypadá snad dokonale, píšou, že hydratuje, ale zmatňuje. Ale zase aby mi nedělal masku nebo tak... Tak teď nevím. :-D

      Vymazat
    5. Přesně, Pure gold pleť rozjasní, ale zároveň je pleť taková matná a není upatlaná. Masku nedělá, stačí dát jen ťupku na čelo, ťupky na tváře a rozetřít stipple brushem a výsledek je přirozený. Když se přidá více, může se vyrazit na ples - zkrátka se to dá regulovat. Roztírá se dobře, takže se dá i malinké množství dobře zapracovat. Omrkni je v drogérii, jak se ti budou líbit odstíny a konzistence (a doporučuju i očuchat, protože oba jsou docela parfémované). Matt mě osobně nevysušuje, ale jak říkám mám mastnější pleť. Já hlasuju pro pure gold, ale znáš to, každý má rád něco jiného.

      Vymazat
    6. Děkuju za pomoc, mně se taky víc líbí ten Pure Gold, mrknu na něj v drogerii. :)

      Vymazat
  7. ..konečně přehledná recenze...moc za ni děkuji!♥

    OdpovědětVymazat
  8. naprosto skvělá recenze i rady...velké DÍKY♥

    OdpovědětVymazat