pátek 13. dubna 2012

DM taštička za 200 bodů

Možná už jste slyšely, že DM slaví výročí 20 let  a tak si přichystala celou řadu akcí a slev. Ačkoliv nejsem úplný fanda DM, protože si myslím, že je předražená a cokoliv v jejich slavné akci je v Rossmanovi běžná cena, tak mě přeci jen jedna jejich akce zaujala. Za 200 bodů dostanete taštičku se slevami a vzorečky. 








Překvapilo mě, že byla celkem poloprázdná, čekala jsem nějaké lahvičky nebo tak něco.


Vzorky uvnitř:

Slevová knížečka:


Popis akce přefocený z letáku:

Pokud by vám chyběly nějaké body (třeba jako mě), tak bych jen ráda upozornila na to, že se body přičítají až následující den. Takže jsem si nakoupila výrobky v domnění, že mi hned naskočí body a vyzvednu si  rovnou taštičku, ale tak to nejde a musela jsem pro ní až další den. 

Tady vidíte, co jsem pořídila a na co se časem budete moci těšit v recenzi, vzala jsem útokem stojan Alverde:


Taštička je fajn, jsem ráda, že jsem jí pořídila, i když obsah mi přišel celkem chudý. 

Do DM chodím už jen pro Baleu, Alverde a Denkmit, tak jejich body ani moc neuplatňuju, ale nastřádalo se mi jich teď už dost. Protože ale propadají, tak jsem je aspoň tímto využila a taštička se vždy hodí a vzorečky koneckonců také.  

10 komentářů:

  1. V DMke teda nikdy neboli nikdy štedrí... No a my na Slovensku plačeme, lebo je to jediná poriadnejšia sieť drogérií čo tu máme, o Rossmanovi môžeme len snívať... :/
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to se teda moc nepředali :D
    A na Alverde recenzi se těším, hlavně na ten ojel na konečky, už dlouho po něm pokuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. hehe, jsem na tom stejně jako ty.... mám podobný pocity. Se vzorečkama se fakt nepředali a ze slevový knížky uplatnim tak jeden kupon. Nebrala bych si to, ale mám asi 320 bodů a nevěděla jsem co s nima (ty ,,běžný" slevový knížky mě taky neberou, takže ted mám aspon tu taštičku)...

    http://sweetlittlesuzie.blogspot.com/2012/04/destive-dm.html

    OdpovědětVymazat
  4. Jinak já taky chodim do DM jenom pro Baleu, alverde, odličovací tampony a Essence (teda jenom pro něco, protože většinou nemaj všude plné stojany). V Rossmannovi je všechno levnější...

    OdpovědětVymazat
  5. Já se pořád rozmýšlím, zda do toho jít nebo ne. Taky mi to přijde docela chudé, mohli by tu taštičku víc naplnit. Často si taky holky domů přinesou vzorky pánské kosmetiky, jak jsem četla.. to by mě naštvalo :-). Tak furt nevím. Chtěla bych udělat nějaký větší nákup hlavně Alverde, popř. něco od Baley, takže by se mi asi hlavně hodila ta sleva 20 % na celý nákup. Každopádně díky za tento článek! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co jsem zatím vypozorovala, tak ty malé vzorečky v pytlíčku jsou stejné a liší se jen ten větší v lahvičce (mimochodem ta lahvička je bezva na cesty, aspoň já mám tyhle mini lahvičky ráda, takže i tak by se to dalo použít).

      Záleží, jak moc využíváš body, já moc ne, tak mi to bylo celkem fuk, že o ně přijdu a taštička potěší. Ale moc se nepředali, to je fakt.

      Vymazat
    2. Mně právě body přibývají taky dost pozvolna. Nakupuju tam hlavně Alverde a Baleu. Slevové knížky na určité produkty jsou mi celkem na nic, protože si nikdy z těch výrobků nic nevyberu. Asi do toho půjdu, alespoň budu mít taštičku a malou lahvičku na cestování :-)

      Vymazat
  6. No, moc se nepředali :(.

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. No to toho v tý taštičce moc není:-((

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. No vzorečky nic moc teda, jak tak kukám... Fakt tam toho mohli dát víc.
    A na recenze už se těším. Pro Alverde mám slabost :o)

    OdpovědětVymazat