neděle 15. dubna 2012

DM - balíček řasenka Maybelline + bronzer za 199 Kč

Dnes jen krátký rychlý tip na nákup, v DM mají balíček řasenky Colossal Volum Express (s prohnutým kartáčkem) a bronzeru za 199 Kč. 

Na bronzer jsem zvědavá, myslím, že dosud v ČR nebyl, zatím nemám vyzkoušeno, jen jsem ho očuchala a hezky voní (i když na můj vkus docela intenzivně). 

Výhodou je, že je celý balíček přelepený, takže máte jistotu, že řasenku nikdo neotvíral a že nebude polovyschlá (což se o ostatních řasenkách říci nedá). 

Takže pokud si chcete udělat radost, tady je inspirace, pokud chcete šetřit, tak si raději přečtěte můj včerejší článek  (Kdo šetří, má za tři - aneb jak ušetřit na kosmetice :)) K životu to nepotřebujete, ale radost udělá každopádně :)





17 komentářů:

  1. Tohle jsem si koupila minulé pondělí:). Ten bronzer podle mě voní jako nivea krém. Jinak u nás měli dvě variatny řasenek, já mám s klasickým kartáčkem :).

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, já to neměla číst :-D Mám dotaz - obsahuje ten bronzer shimmer?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na první pohled je matný, pak jsem ho zkoumala pod lampičkou a něco jako pidipidi třpytky tam jsou, ale na první pohled ani na tváři vidět nejsou, takže bych řekla, že je spíše klasicky matný. Rozhodně nemá třpytky jako třeba bronzer Rimmel nebo Gabriella Salvete. A mě se opravdu zdál matný, než jsem ho nasvítila zblízka lampičkou :))) Takže nic výrazného a na pleti vidět nejsou.

      Vymazat
  3. Hned po přečtení první věty jsem běžela zkontrolovat svou řasenku a ulevilo se mi, mám s klasickým kartáčkem, jak jsem chtěla :-) Přesně to, že byla důkladně zalepená byl důvod, proč jsem si tohle duo koupila, jinak už řasenky v drogerkách nekupuju.

    OdpovědětVymazat
  4. Nemas srovnani s falsies? Ten kartacek mi totiz prijde uplne stejny:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bohužel nemám, ale řasenka se mi zatím zdá velmi dobrá (lepší než One by one, ze které byly všechny holky nadšené, ale mě moc nesedla - mazala se a dělala trochu pavoučí nožky).

      Vymazat
  5. Tak jsem si tohle "duo" nakonec nevzala. V DM mě naštvali :-D Vyzvedla jsem si taky už jubilejní balíček a bohužel jsem v něm našla pouze pár vzorečků, žádné malé balení nějakého produktu, jehož lahvičku bych mohla využít na cesty, jak jsem se tu minule bavily :-( Achjo.

    No ale zašla jsem ještě do lékárny (u nás na náměstí) a řekla si že se podívám po Avene Hydrance Optimale Legere se SPF, na který jsi dávala tip nedávno. Poprosila jsem o vzoreček, jestli náhodou nemají a měli, tak jsem měla radost. Dokonce jsem dostala i hutnější verzi Riche se SPF na vyzkoušení. Tak mi to zvedlo náladu. A říkala jsem si, že ti musím dát tip na tuhle lékárnu, kde ochotně poskytnou vzoreček, když člověk poprosí ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, to tam někdy zajdu. Já si teď koupila ještě Biodermu sébium hydra, což je prý skoro stejné jako tenhle Avene, jen levnější, tak můžeš počkat časem na recenzi...Kdyby jsi přeci jen nakonec kupovala Avene, tak zkus Aukro, tam jsem ho tehdy sehnala za 300Kč. Jinak mi přijde celkem drahý.

      Vymazat
  6. pro tenhle balíček se také chystám a jak jsi napsala je super, že je to zalepené a nikdo se v té řasence nešťoural :)))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní tip. Takový balíček se mi moc hodí. Tak rychle nazout boty a frčím do nejbližší DM. Super tip, díky díky. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  8. jé,tak to vyrážím do DM! :)


    PS: Zvu tě na mou giveaway o parfémy
    http://xoxoveronika.blogspot.com/2012/04/giveaway-sex-in-city.html

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj. nominovala jsem tě na versatile blogger award
    http://borderlola.blogspot.com/2012/04/stafeta-pokracuje-versatile-blogger.html

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to moc pěkně..:) Ale momentálně mám menčí finanční krizi..:D Tak se jdu vrhnout na tvůj včerejší článek - Kdo šetří, má za tři...:D Ale děkuju za tip..:)

    OdpovědětVymazat
  11. keď to budu mať u nás, tak kupujem! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, nominovala jsem tě na Versatile Blogger Award, který má za úkol dát ostatním vědět o dalších blozích, které vznikly docela nedávno a zároveň by na sebe měl každý nominovaný prásknout nějaké info.

    Pravidla zní:

    1. Nominovat 15 blogerů, jejichž blog vznikl relativně nedávno.
    2. Informovat nominované o tom, že byli nominováni.
    3. Prozradit o sobě 7 různých informací.
    4. Poděkovat tomu, kdo mě nominoval.
    5. Přidat ikonku Versatile Blogger Award do svého příspěvku.

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat