neděle 11. března 2012

Tělové mléko Dermacol zdarma k časopisu

Pokud máte rády tělová mléka Dermacol, je teď jedno zdarma k časopisu Marianne bydlení. Časopis stojí 49,90 Kč, mléko má 100 ml.

Mléko zatím vyzkoušené nemám, je to jen tip, pokud ho používáte a znáte, jinak je to fajn cena na vyzkoušení + máte časopis (který je celkem o ničem :D)

 





Popis
Složení

10 komentářů:

  1. myslism, ze je aj k klasickemu casopisu marianne. inak aky ma datum spotreby? lebo v casopisoch casto byvaju prilohy kratko pred ukoncenim datumu spotreby

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmm...tady to pro jistotu na obale psané není vůbec, ve sváru je jen 14632K.

      Já osobně to tolik neřeším, na kosmetice se dá poznat, když je zkažená (podle konzistence, vůně...), tak myslím, že se dá používat i lehce po použitelnosti.

      Vymazat
  2. Tak přesně tyto časopisy miluju, je to dobrá investice i pokud chceš nějaký výrobek vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem jen blesko-rychlo-otestovala... hezky voní a na kůži se okamžitě vpije a nezanechává lepivý ani mastný pocit. Tak vypadá, že bude fajn, uvidíme po delším používání.

    OdpovědětVymazat
  4. V klasické Marianne je Dermacol Jasmín a Čokopomeranč

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za tip, mrknu po něm :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. myslim, ze marianne bydleni neni urcite o nicem, jsou tam bezvadny napady! ale nekoho spis zajima to mliko, to je tezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten časopis pravidelně nekupuju, tak nevím, ale tohle číslo mi přišlo nezajímavý, jen samý reklamy a obrázky cena = prostě takový lepší leták, akorát za peníze :))

      Mám raději články, tipy, nápady... a ne jen fotky věcí a u toho značku a cenu. Ale to je problém dosti časopisů a mě osobně to vadí. Ale samozřejmě proti gustu...:)

      Vymazat
  7. Podle mého názoru ten časopis určitě není k ničemu, alespoň někoho jistě zaujme a pro mě osobně spíše nemá význam to tělové mléko, protože se jim už delší dobu vyhýbám. Dokážu si představit, že pokud mladí studenti, kteří třeba to bydlení shání, nenajdou inspiraci na úpravy bydlení na internetu a také nechtějí třeba takto krásné byty nějak ničit špatnými nápady, tak právě v tom časopise třeba najdou, co hledají :)

    OdpovědětVymazat