pátek 24. února 2012

Recenze: Timotei šampón a kondicionér na suché a poškozené vlasy

Od babičky jsem dostala k Vánocům sadu s šampónem a kondicionérem na suché a poškozené vlasy Timotei. Většina lidí říká, že tyhle vánoční balíčky jsou neoriginální a příšerné, já jako správný kosmetický maniak měla velkou radost, že prubnu zase nějaké výrobky, co neznám a nemusím je kupovat :))


Nečekala jsem od nich žádné zázraky, spíše jsem se bála, že to budou typické výrobky na suché vlasy, které vám uplácnou vlasy tak, že po pár hodinách po mytí budete vypadat jak ulízanec.


Ale musím říct, že mě překvapily na plné čáře. Jsou vážně dobré. Nemají tendenci uplácávat vlasy, jsou v tomto méně zatěžující než třeba Gliss kury nebo Dove. Přirovnala bych je možná k Lorealu z drogérie. Tak akorát hydratační - ne málo, ne moc. 

Na suché melírované vlasy jsou fajn. Hezky hydratují, ale přitom nezatěžují. Šampón hezky pění, kondicionér je také příjemný. Vlasy se po použití dobře češou, jsou objemné a zmizí krepatost. Vůně je jemná, příjemná. 

Teď jsem je viděla v akci v Tescu, jeden výrobek stál kolem 30-40 Kč. Myslím, že stojí za zkoušku. 

Já se snažím teď používat spíše výrobky z kadeřnických potřeb (fajn mi přijde Subrína - psala jsem o ní zde), takže moc už drogérii nepoužívám. Tahle řadě mě ale mile překvapila, někdy se k ní určitě zase ještě vrátím a mohu doporučit

Přidávám ještě složení.

složení šampón
složení kondicionér

8 komentářů:

  1. Od Timotei jsem měla kdysi dávno ten šampon s hennou a byl velice fajn. Pěnil jak blázen a voněl krásně. I když... od nich voní hezky snad všechno :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento šampon i kondicioner už jsem měla a byla jsem taky spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tenhle šampon a kondicionér a jsou nejlepší co jsem kdy měla =) Schauma, Dove, Gliss Kur, Garnier.. na něj prostě nemají =)

    OdpovědětVymazat
  4. dimethicone hned na tretom mieste? to by mi asi nevyhovovalo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já složení neřeším, už jsem tolikrát měla produkty, které měly být podle složení dobré a přitom jsem po něm měla vlasy jako slámu. Takže spíš řeším,co mi to udělá s vlasy a na složení kašlu. Ale chápu, že někdo už má vypozorované složky, které mu nesedí nebo nepoužívá silikony, proto se snažím přefotit i složení, aby si to každý posoudil podle svého.

      Vymazat
  5. Mne istý čas tiež táto kombinácia šampónu a kondicionéra veľmi vyhovovala, bohužiaľ, nejako potom prestali fungovať :( Čo je naozaj škoda, lebo voňali skvelo a tá cena... Zatiaľ som za nich ešte nenašla náhradu, a to tiež používam kadernícke výrobky..
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  6. timotei šampony jsem si nakoupila dva a ještě jsem je nevyzkoušela, ale už se na ně těším :) máš moc hezký blog a hodně se tady dozvím :) hned jsem tvojí čtenářkou :) ráda bych tě pozvala k sobě na blog onlygirlnn.blogspot.com, budu moc ráda když mi to oplatíš a také budeš mojí followerkou :) snad se ti blog bude líbít :)

    OdpovědětVymazat
  7. tahle značka bohužel testuje na zvířatech

    OdpovědětVymazat