neděle 13. listopadu 2011

Recenze: Loreal triple active x Loreal triple active fresh

Dnes tu máme další srovnání, tentokrát krémů od Loreal. Jsou to krémy na smíšenou pleť, oba ze stejné řady, jeden je fresh, druhý normální :) Co se týče ceny, dají se sehnat za 119 Kč (někde je tak mají stále někde jen v akci), jinak stojí kolem 150 Kč.


Loreal triple activ
S krémem "bez fresh", tedy tím obyčeným triple active jsem moc spokojená. Ten krém je na první pohled hutný. I já se při prvním otevření docela zděsila,  jestli tohle má být skutečně krém na smíšenou pleť. Jsem zvyklá spíše na lehčí krémy. No ale nedůvěru jsem překonala a krém zkusila. A už mám třetí balení :) Je moc dobrý.
Je sice hutný. Ale když ho nanesete, tak se okamžitě vsákne a udělá skvělou pleť. Je taková naducaná (rozměj vyživená, hydratovaná), ale přitom není mastná, upatlaná ani ulepená. Pro mě je to skvělý kompromis mezi výživou a matování. Zvládne obojí a moc dobře. 
Ten krém je sice denní, ale používám ho i na noc. Ráno není pleť umaštěná (což se mi u některých krémů stává, že jsem ráno taková ulepená). 
Příjemná je i vůně, připomíná mi trochu krémy Nivea, taková čistá mýdlová vůně. Moc příjemná. 
Super je i to, že má UV filtr. 

Tenhle krém můžu určitě doporučit. Možná si na něj budete muset trochu zvyknout, jak je takový hutnější, ale mě přijde super. Splní vše co chci - hydrataci, dobrý podklad pod make-up a hlavně žádně umaštění. Používala jsem ho i v létě a bylo to v pohodě, neměla jsem pocit roztékající se zmrzliny. A to mám pleť mastnější, sem tam pupínek, rozšířené póry... ale zase když mám moc agresivní kosmetiku, tak se pleť přesušuje a loupe. S tímhle krémem vypadá pleť tak nějak lépe. Nevím, čím to, ani to moc nechápu, ale vypadám i bez make-upu dobře :)




Loreal triple active fresh
Nedávno se objevila v obchodech nová verze a to Loreal triple fresh (na fotce ten zelený nahoře). Vzhledem k tomu, že mi klasika moc sedla, zkusila jsem i tuhle odlehčenou verzi fresh. Jak vidíte na fotce je to jiná konzistence. - spíše taková gelovo-krémová. Je opravdu lehká.
No tím ale klady krému končí. Ten krém se sice hezky roztírá a je opravdu lehoučký, zanechává ale takový ulepený pocit (asi tím, jak je gelový). Takže ho na pleti cítím. Nemám pocit ani hezky hydratované pleti, ani zmatnění. Spíš je cítím divný povlak na kůži.
Další mínus je docela silná parfemace. Obecně nemám ráda voňavé krémy a navíc takhle vůně mi ani nesedí. Připomíná mi to ty rádoby svěží vůně na záchod. 
Jako podklad pod make-up mě také nenadchl, make-up se docela po té ulepené pleti špatně roztírá a není to ono. 
Ten krém mě vážně zklamal. S klasickým triple active nemá společného nic, jen název. Vůně je jiná, konzistence je jiná... A ačkoliv vypadal nadějně a konzistence je vážně dobrá, na pleti to není ončo. 

Pokud jste měli kdysi krém Hydrafresh od Lorealu, tak je stejný. Takže pokud vám ten seděl, tak vám bude sedět i triple active fresh. 

Pokud jste měli kdysi Happyderm v kelímku, tak ta konzistence je podobná. Na pleti byl ale Happyderm lepší. 

Takže verzi fresh doporučit nemohu. 


vlevo fresh, vpravo "bez fresh"

V plánu mám ještě vyzkoušet oční krém triple active. Máte někdo zkušenost?

11 komentářů:

  1. Hmm, ten " bez fresh " vypadá skvěle, jen prosím Tě, nedráždí moc pleť? Jsem docela cíťa, používám běžně Cethapil, ale ráda bych změnu.
    Díky Aneta

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám také citlivější pleť a sedí mi dobře. Zdá se mi konzistencí docela i Cetaphilu podobný. Je také takový hutnější, ale na rozdíl od Cetaphilu po něm nejsem tolik mastná a lépe se vsákne.

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, moc děkuji za odpověď.
    Dneska si pro něj zajdu. :)
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  4. Jen malý koment od chlapa... :) L'oreal triple active pro norm/smíš. pleť je fakt super. Bydlím na koleji a je tu nějaká vysušující voda, tak jsem měl pořád suchý obličej. Používám ho i po holení místo vody po holení. Občas mám podrážděnou pokožku od žiletky, ale vůbec to nevadí. Přijde mi, že pokožku zklidní stejně jak vody po holení. Občas mám i akné a u jiných krémů (hydratčních) se mi to jen zhoršovalo. Ale od té doby, co používám L'oreal TA, tak se mi akné skoro netvoří.

    Uvažuji, že přejdu na nějakou tu pánskou kosmetiku od L'orealu, ale přijde mi úplně zbytečně předražená. Tak nevím ještě. Ale už mám taky třetí balení a jsem plně spokojen. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mam od mamči ten fresh, pise se tam, ze je pro suchou až citlivou plet, je to hydratacni intenzivni krém/gel, tak to asi neni ten samy? Kazdopdne ho zacnu pouzivat, na zimu je hydratace dobrá, né?:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni dělají verze pro suchou pleť a pro smíšenou pleť. A ještě v každé verzi je obyčejná verze a fresh verze. Takže ty máš ten na suchou pleť - verzi fresh. Já měla verzi fresh na smíšenou pleť. Navíc pokud se nepletu, tak ten tvůj musí mít i jinou barvu, není takový modrý gelový, ale spíše do růžovo-bíla a krémový.

      No je to věda ty krémy :)) Ale kdyžtak pak napiš, jak ti sedí a jestli není moc mastný.

      Vymazat
  6. Az vypotrebuju vsech sto padesat kremu, co mi stoji na polickach, poridim si ten Loreal triple active :))

    OdpovědětVymazat
  7. Dneska jsem byla r rodiči nakupovat (je to na dýl vždycky :D) a vidím balíček s tím Triple actvie a ještě triple active noční. Je prý pro 16+ roků, což mi vyhovuje. Tak se kouknu na cenu a vidím 159Kč. Takže jsem je vzala. Pak jsem si ale říkala bůhví jak dlouho je tam mají, ale stejně jsem to riskla :D. Otevřené nejsou, tak co, kdyby nevyhovovaly, přestanu je používat :). Tak teďka hned hledám recenze a tahle mě moc potěšila :D. Snad mi taky bude vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  8. já tedy mám ten FRESH a jsem s ním maximálně spokojená a už bych neměnila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mam ten nocny v modrej nadobe a pouzivam ho uz rok a pol...strasne mi pomohol na akne...sice plet neni cista ale netvoria sa mi tie zapalene cervene pupaky

    OdpovědětVymazat